sâmbătă, 23 iunie 2012

JAF cu acte în regula la Aeroportul International Timisoara Traian Vuia, cu beneficiari in judetul VALCEA

LUPU VALERIU, controlor de trafic la Aeroportul Internaţional Timişoara Traian Vuia, împreună cu o parte din familie, au tras un tun de miliarde!

Banii au fost viraţi în contul firmei SC BENDIS SRL care are sediul în staţiunea OLĂNEŞTI (din jud Vâlcea!). Firma acoperită iniţial sub numele unui individ, Titel POPA, a fost cumpărată şi controlată de sora lui Valeriu: MIOARA VIORICA STAN (administrator) şi de către mama lor (acţionar). Banii plătiţi către BENDIS SRL, au reprezentat contravaloarea unui Plan BUSINESS al Aeroportului Internaţional Timişoara Traian Vuia. Planul a fost croşetat folosind ca bază informaţiile deţinute şi oferite de LUPU VALERIU.

Lupu a fost Director al companiei Banat Air. La 13 decembrie 1995, 45 de pasageri şi 5 membri ai echipajului unei curse Banat Air şi-au pierdut viaţa după ce avionul companiei pe care o conducea s-a prăbuşit imediat după decolarea de pe Aeroportul din Verona. Lupu a fost dat în judecată de toate rudele celor morţi în accident, după ce autorităţile italiene au concluzionat că Valeriu Lupu nu a aprobat plata pentru degivrarea avionului înainte de decolare. Preţul zgârceniei: 50 de morţi pentru o degivrare care costa 500 de euro. Directorul general şi cel adjunct ai aeroportului din Verona sunt şi acum în puşcărie.

MIOARA VIORICA STAN, sora lui LUPU VALERIU, fără studii de specialitate în domeniul transportului, nu are în nciunfel experienţă necesară pentru elaborarea unui STUDIU/PLAN în genul de care a "beneficiat" Aeroportul Internaţional Timişoara Traian Vuia. Firma SC BENDIS SRL, pe care o administrează Mioara, nu are nici măcar angajaţi (posibil 1-3 formali care sunt moşteniţi de la fostul administrator, Titel POPA). BUSINESS Planul fabricat de BENDIS este stângaci şi se bazează în mod clar pe informaţiile primite de la LUPU VALERIU, care a participat efectiv la elaborare.

LUPU VALERIU îşi retrage banii de la SC BENDIS SRL sub forma unor contracte de împrumut. Cei doi fraţi au în derulare noi scenarii asemănătoare, cu siguranţă aceştia beneficiind de sprijin la nivelul conducerii Aeroportului Internaţional Timişoara Traian Vuia.

Acţionarul principal al SC BENDIS SRL este mama celor doi: LUPU VALERIU şi MIOARA VIORICA STAN.

Pe surse am aflat că SC BENDIS SRL, alături de o altă firmă din Vâlcea, controlată de Mioara, sunt pe cale să fie puse la dispoziţia unor indivizi care le vor "sacrifica" după ce vor face achiziţii fără acoperire.

************************************
******************************
******************
***********
******
***

2 comentarii:

Anonim spunea...

De unde sti acest aspect tu care stai numai beat.esti imbracat mai rau ca un cersetor si eliberat conditionat,acolo in arest ai aflat acest lucru domnule Szocs

Anonim spunea...

Maninci numai covrigi "INFRACTORULE " si dai vina pe alti